Viega

Viega

Logo Viega

Viega GmbH & Co. KG heeft zich sinds haar oprichting in het jaar 1899 in Attendorn (Westfalen) tot een wereldwijd actieve onderneming ontwikkeld. Met circa 3.000 medewerkers is Viega vandaag een van de belangrijkste systeemaanbieders van producten voor de installatietechniek ter wereld.

De kernactiviteit van Viega kunnen we onderverdelen over drie grote takken: leidingsystemen voor drinkwater, verwarming en gas, ten tweede afvoertechniek voor bad, (inloop)douche, wastafels en gootstenen en tot slot voorwandtechniek.

Viega koppelt Duitse kwaliteit aan doorgedreven innovatie. Of het nu de kwaliteit van de gebruikte materialen, de innovatiegraad van de producten, de design look, de logistiek, het advies of de service betreft, Viega stelt de klant voorop in alle facetten van de onderneming. De voortdurende drijfveer hierbij is het streven om de gestelde verwachtingen steeds weer opnieuw te overtreffen. Vandaar het credo: Viega - Een idee beter!

Viega is een gewaardeerde leverancier voor koperen en verzinkte perssystemen voor buizen. Verder bieden wij u sifons, bronzen fittingen en vloerverwarming van dit merk aan.

Meer informatie ivm. Viega kan u vinden op hun website: http://www.viega.be.

Viega - Merken

Informatieaanvraag

Een vraag borrelt op. U heeft nood aan extra informatie. Klik info@lamo.be want wij helpen u graag verder.
U kan ook altijd gebruik maken van ons contactformulier.

Contacteer Lamo