Walraven

Walraven

Logo Walraven

Walraven Group

De Walraven Group, met het hoofdkantoor in Mijdrecht, Nederland, is een internationaal opererende onderneming met eigen productie- en verkoopvestigingen in diverse landen. Walraven-producten worden gebruikt door vele tienduizenden installatiebedrijven in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Afrika, het Midden Oosten, Azië en Australië!

Decennialange ervaring

Al meer dan 70 jaar staan de producten en de know-how van de onderneming garant voor de beste kwaliteit. Deze decennialange ervaring en de prestaties van onze vakmensen zijn waardevolle bouwstenen voor de onderneming. Wij zijn trots op onze geschiedenis.

Innovatief

Het ontwikkelen en realiseren van innovatieve technische ideeën heeft bij Walraven een hoge prioriteit. Meer gemak en tijdbesparing tijdens het installeren en een optimale betrouwbaarheid, vormen hierbij het uitgangspunt. Innovatief en maatgevend voor kwaliteit zijn, is onze constante motivatie.

Systeem filosofie

Elk afzonderlijk product is een belangrijk deel van een systeemoplossing. Marktgericht, innovatief en afgestemd op de behoeftes van de klant.

Meer informatie ivm. Walraven kan u vinden op hun website: http://www.walraven.com.

Walraven - Merken

Informatieaanvraag

Een vraag borrelt op. U heeft nood aan extra informatie. Klik info@lamo.be want wij helpen u graag verder.
U kan ook altijd gebruik maken van ons contactformulier.

Contacteer Lamo