Word jij onze nieuwe collega?

Nieuwsbericht

Vacature: Magazijnmedewerker m/v/x

Een vraag borrelt op. U heeft nood aan extra informatie mbt deze aanbieding? Maak gebruik van ons contactformulier en wij helpen u graag verder.

Contacteer Lamo

Word jij onze nieuwe collega?

Hoofdafbeelding Word jij onze nieuwe collega?

Lamo, een familiale groothandel in sanitair – verwarming – ventilatie, gelegen te Ruiselede – Eke - Oostende, waar onze klanten centraal staan en we meer dan 25 jaar ervaring en expertise bundelen waardoor we een belangrijke speler zijn binnen onze sector.Wegens onze sterke groei en uitbreiding wensen wij ons team te versterken met een gemotiveerde en klantgerichte magazijnmedewerker voor ons filiaal te Ruiselede.

Functieomschrijving:

Als magazijnmedewerker sta je in de eerste plaats in voor de ontvangst van de klanten aan de afhaalbalie, geef je de bestelbonnen in en help je de klant verder in het magazijn. Uiteraard behoren de courante magazijntaken tot je takenpakket. Je staat in voor de goederenontvangst en stockeert de goederen op een veilige manier op de juiste plaats. Via picking verzamel je zorgvuldig, tijdig en correct de bestelde goederen aan de hand van de bestelbon, je voorziet een dubbele controle en tevens verpak je ze om ze vervolgens klaar te zetten voor levering aan eigen filialen of klanten. Daarnaast sta je tevens in voor de correcte verwerking van de terugzendingen en doe je op regelmatige basis een voorraadinventaris. Je bent mede verantwoordelijk voor de dagdagelijkse orde en netheid van het magazijn.

Profiel:

  • Je hebt relevante ervaring als magazijnier en je bent in het bezit van een heftruck - attest en rijbewijs B; affiniteit met de producten uit ons gamma sanitair en verwarming is een pluspunt.
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken en fysiek werk vormt geen probleem voor jou.
  • Je bent stipt, werkt nauwkeurig, ordelijk en veilig.
  • Je stelt u flexibel op en bent bereid om op zaterdagvoormiddag te werken binnen het opgestelde rotatiesysteem.
  • Je beschikt over goede organisatorische, administratieve en computervaardigheden.
  • Je kan klantgericht denken en handelen.

Aanbod:

Lamo is een familiebedrijf waar een persoonlijke en klantgerichte aanpak en een kwalitatieve service hoog in te vaandel wordt gedragen, waar ruimte is voor initiatief en vernieuwing.

Binnen Lamo kan je volop genieten van de voordelen van een boeiende en gevarieerde job. Dit betekent dat je mag rekenen op de steun van een tof, gedreven en ervaren team binnen een goede werksfeer.

Binnen Lamo kan je u verder ontplooien.

We bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk loonpakket volgens ervaring .

Interesse:

Wil je graag deel uit maken van onze Lamo familie? Aarzel dan niet en bezorg ons uw recent C.V. en motivatiebrief via mail aan annelies@lamo.be , onze personeelsdirecteur.