Sanibroyeur

Sanibroyeur

Logo Sanibroyeur

Al meer dan 50 jaar lang streeft SFA Group ernaar om het voor iedereen mogelijk te maken ongeacht waar en op eenvoudige wijze echte toiletten, badkamers of keukens te installeren, zonder grote werkzaamheden. Onze Franse groep is de uitvinder van de beroemde Sanibroyeur® en is tegenwoordig een van de wereldwijde marktleiders op het gebied van sanitaire installaties.

Onze producten staan voor kwaliteit en technisch vakmanschap, "made in France" en voldoen aan de strengste eisen, terwijl ze altijd blijven voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

Om dit resultaat te bereiken, ontwikkelen onze onderzoekers en ingenieurs voortdurend innoverende hightech producten, waarbij alle geldende normen voor milieu en techniek in acht worden genomen.

Dankzij een geïntegreerd productieapparaat en de omvangrijke middelen die aan onderzoek en ontwikkeling worden besteed, is de SFA Group via de eigen filialen of via distributeurs wereldwijd aanwezig met een compleet assortiment fecaliënvermalers en vuilwaterpompen.

Meer informatie ivm. Sanibroyeur kan u vinden op hun website: http://www.sanibroyeur.info.