Pneumatix

Pneumatix

Logo Pneumatix

  

Er zijn veel opties om de efficiëntie van een gebouw te verbeteren, maar de sleutel tot de belangrijkste besparingen is de HVAC-installatie. Door de HVAC-installatie van een gebouw te optimaliseren kan het totale energieverbruik tot 30% worden verminderd en stijgt het klimaatcomfort in de ruimtes. Dit is een complexe uitdaging, waarbij TA Hydronics u wereldwijd met raad en daad kan bijstaan.
PNEUMATEX houdt druk en waterkwaliteit altijd optimaal.

Door het opnemen van overtollige waterdruk in het systeem, voorkomen expansievaten beschadigingen aan het systeem en zorgen ze voor een optimale werking. De serie STATICO expansievaten met vaste gasvulling dekken volumes van 8 tot 5.000 liter. Ze zijn vervaardigd uit gelast staal. Er kan tot 50% antivries worden toegevoegd en de luchtdichte butylbalg wordt geleverd met 5 jaar garantie.
Zeparo afscheiders maken gebruik van het helicoidaal principe dat zelfs de kleinste microbellen en/of vuildeeltjes opvangt en afscheidt in de stromingskalme zone van de afscheidingskamer, van waaruit ze kunnen worden verwijderd via een kraan.

Meer informatie ivm. Pneumatix kan u vinden op hun website: http://www.tourandersson.com.

Pneumatix - Merken

Informatieaanvraag

Een vraag borrelt op. U heeft nood aan extra informatie. Klik info@lamo.be want wij helpen u graag verder.
U kan ook altijd gebruik maken van ons contactformulier.

Contacteer Lamo