Op 6 december 2018 was de overname van de toonzalen in Eke en Oostende door Lamo uit Ruiselede officieel een feit. “Voor ons is dit een uitdaging, voor onze klanten wordt het een verbetering", liet gedelegeerd bestuurder Pascal Lambertijn toen optekenen.

Drie jaar later blijken die woorden profetische waarde te bevatten:“We beschikken met Ruiselede, Eke en Oostende over drie toonzalen en evenveel afhaalmagazijnen. Toch blijven we de Lamo-kenmerken behouden en vooral verder doen zoals men dat van ons gewoon is: open, transparant, met kwaliteit aan scherpe prijzen en topservice voorop. Op een persoonlijke en vriendelijke manier."

Lamo kende de voorbije periode een sterke groei en de overname paste in 2018 in het breder plan om mee te zijn en mee te blijven. Om te vernieuwen, mogelijkheden te creëren en innovaties en veranderingen op de voet te volgen. “We vergrootten toen bovendien onze geografische spreiding over Oost- en West-Vlaanderen, er kwam ondertussen ook een webshop bij en na de overname is veel geïnvesteerd in de vernieuwing van onze drie toonzalen. We blijven met andere woorden evolueren en zo hoort het ook."

Lamo - ooit gestart als eenmanszaak - is altijd een familiebedrijf geweest en zal dat in de toekomst blijven. "Alleen is de familie gaandeweg een beetje groter geworden”, aldus Pascal Lambertijn.

Een vraag? Iets laten weten? Meer info?

Levert dit nieuwsbericht nieuwe inzichten op, of wissel je graag van gedachten over iets? Laat het ons weten!

Contacteer ons